2014-09-12 1349 浏览
最近听到位朋友介绍一间新开嘅放题场,正好在揾地方同朋友兴祝生日,结果就试下book 位,我地一同八人坐咗系间私人大房入面,超VIP 感觉😜仲有专人serve 我地,劲有面☺️坐㡳无耐,嘢食都未点完,就嚟咗盘牡丹虾同带子,牡丹虾肉质劲有胶感甜美,特大带子鲜甜无得顶,唔似其他放题场用赤虾充牡丹虾,俾二百几蚊,有啲咁嘅质数,赚哂,跟住又嚟一只松叶蟹,哗,果然厚肉,甜美.😙😙😙本人并不是位大食家,但见到佢地有咁多款嘢拣,即管食过劲,各款刺身我都试下,最正都系三文鱼,极有鲜味😊带子一拍入口个种鲜甜口感😊同甜虾嘅脓厚鲜虾味👍👍果然回味无穷😘😘😘跟住一睇,哗,有我至爱嘅海胆,不过只提供系军舰入面,点都要食番十件八件,海胆充满海水味,味道极鲜👍仲有多种选择,炸物就一般啦,天妇罗松脆炸酱薄,极为松化,串烧品种极多,不过要介绍一下个串烧牛舌,厚切,黑椒啱啱好👍👍串烧波罗,甜到要饮多几杯茶先掂😜最后佢地有自制嘅甜品,媲美高级自助餐仲耍家,牛乳奶冻,甜而不腻,豆腐雪糕,柚子雪糕食极不厌,今次真系要介绍俾各放题友😀😀

极重胶质牡丹虾
生日优惠之松叶蟹
豪华VIP 房
师父为我朋友准备嘅生日蛋糕
刺身
  • 刺身,牡丹虾,海胆