2023-11-01
成日行旺角经过兆万中心都会见到楼上有好多食肆,今次终于去试下,好耐无食过日式放题,少期待!留意番,上去系要搭扶手电梯去到3楼再转lift架~8楼就系! 入去望到好多卡位,坐得都舒服,我对正部电视机,有听歌之余睇mv,播既全部都系耳熟能详既歌haha几好~!入面仲有几间房,多人既可以有独立包箱,有私人空间几好! 刺身摆盘好靓,望落新鲜,食落都ok㖞,唔会觉得系岩岩系冷格攞出黎咁,食落岩岩好~特别推介泰式生虾刺身,拍得住出面泰国餐厅食既!寿司黎讲,特别推荐火灸类,食得出鱼既甘香,又会暖暖地既口感!我地仲叫左几款天妇罗,大虾正常,蚝唔醒ok,南瓜条几好食,特别推荐榴梿波波!超好食,好浓好香,我地最后饱饱地都encore既item!鲭鱼平时好少有得食,烧得都ok,可以一试!牛舌系厚身既,啖啖肉!除左食刺身寿司熟食,呢度仲可以打边炉!有几款汤底可以拣,打边炉食物种类都多,菜呀丸呀肉呀果d都齐!饮品方面有2个雪柜,基本既纸包罐装饮品都有齐!反而值得一赞既系,竟然有唔冻既枝装水同无糖茶!你知唔系个个都饮冻野同甜野架嘛~~甜品分别系入面一个雪柜,有唔味道既jelly、布甸、泡芙等等,我自己就食左好多粒
刺身摆盘好靓,望落新鲜,食落都ok㖞,唔会觉得系岩岩系冷格攞出黎咁,食落岩岩好~特别推介泰式生虾刺身,拍得住出面泰国餐厅食既!寿司黎讲,特别推荐火灸类,食得出鱼既甘香,又会暖暖地既口感! 我地仲叫左几款天妇罗,大虾正常,蚝唔醒ok,南瓜条几好食,特别推荐榴梿波波!超好食,好浓好香,我地最后饱饱地都encore既item! 鲭鱼平时好少有得食,烧得都ok,可以一试!牛舌系厚身既,啖啖肉!除左食 刺身寿司熟食,呢度仲可以打边炉! 有几款汤底可以拣,打边炉食物种类都多,菜呀丸呀肉呀果d都齐!
饮品方面有2个雪柜,基本既纸包罐装饮品都有齐!反而值得一赞既系,竟然有唔冻既枝装水同无糖茶!你知唔系个个都饮冻野同甜野架嘛~~ 甜品分别系入面一个雪柜,有唔味道既jelly、布甸、泡芙等等,我自己就食左好多粒 macaron^^平期系出面买一粒都好贵,呢度有得任食㖞!出面lift lobby门口仲有雪条柜,走之前店员仲有温馨提示我地去拎tim!