2023-04-18
黄埔开左好多餐厅,琴晚终于有时间同朋友系黄埔美食坊嘅茶木chill下先🥰🥰📍红烧牛肉米粉($88)个汤底浓郁,牛肉滑嫩,好淋,加上劲甜既萝卜👍🏻👍🏻米粉系我最爱既地瓜米粉😍😍😍米粉劲出色🥰口感幼滑💁🏻♀️好食!📍凤梨鲜果甜酸肉($98)呢个色香味俱全!我劲推介!必食!酸酸甜甜嘅凤梨,配上肉质鲜嫩嘅炸肉片,实在系一绝,而且肉块劲香脆!食唔停口😍📍古早杏包三杯鸡($82)颜值高高的说💁🏻♀️有个小蜡烛暖住个炉,味道浓郁,鸡肉滑嫩,杏包片吸哂肉汁👍🏻香气四溢,好适合慢慢品尝。📍蜜汁烧猪小腿配火炙金钻凤梨($88)烧猪肉质鲜嫩,表面啱啱好啖嘅蜜汁烧汁,再配上香甜嘅火炙凤梨👍🏻加上烧小猪腿劲淋劲正👍🏻必试👍🏻📍金钻凤梨水果茶水果茶有冷热既选择,水果都好满满的💁🏻♀️而且可以选择甜度,赞呀👍🏻👍🏻📍冰淇淋凤梨沙冰满满整杯都系好香既凤梨味道!不时不食😍现正系凤梨既当造时节,紧系要试!劲幸福满满凤梨口感!好饮啊!加上雪糕,令成杯味道提升呢💁🏻♀️📍追加小食:盐酥鸡($22/半份)呢个价钱性价比高👍🏻份量都唔少💁🏻♀️够香脆,新鲜即炸既感觉呢🥰餐厅劲舒适,同朋友一齐系餐厅食饭吹水既好地方,装修有格调👍🏻
📍红烧牛肉米粉($88)
📍凤梨鲜果甜酸肉($98)
呢个色香味俱全!我劲推介!必食!
📍古早杏包三杯鸡($82)
📍蜜汁烧猪小腿配火炙金钻凤梨($88)
📍金钻凤梨水果茶
水果茶有冷热既选择,水果都好满满的💁🏻♀️
而且可以选择甜度,赞呀👍🏻👍🏻
📍冰淇淋凤梨沙冰
📍追加小食:盐酥鸡($22/半份)
餐厅劲舒适,同朋友一齐系餐厅食饭吹水既好地方,装修有格调👍🏻有休闲既感觉💁🏻♀️