2017-06-15 811 浏览
驾驶人士表示呢度最最方便就系门口有位泊车⋯唔洗揾位摆低架车行两步就有饭食既感觉非常好!落车第一眼望到环境有惊喜,感觉好似去左泰国果啲特色餐厅咁⋯拣左个非吸烟 坐角落既位置朋友推介咸猪手同烧春鸡⋯不过两个人食量大概只能选其一⋯因为仲要食其他野咖嘛⋯我地最后点左烟三文鱼凯撒沙律-不过不失但唔会专登Encore 下次想试金柚大虾沙律烧纽西兰西冷牛扒烧得几嫩无过火个酱汁应该系蜜糖芥末稍为甜左少少烧咸猪手呢个咸猪手唔会太咸⋯因为平时就算去好出名食德国猪手既餐厅都会整到太咸,但呢个味道岩岩好..!而且可以选择碎上⋯切好晒,食得好方便,肉质好嫩滑⋯皮可以再脆啲就更完美!但已经好满意 又唔会太漏!食完会想再食!个酱汁都好配合好好味烧珍宝带子个人喜好都系钟意食带子既剌身多啲⋯因为烧完会无左鲜味⋯不过呢只烧得岩岩好⋯口感都唔错既烧牛舌呢个非常好味!烧得岩岩好⋯好有口感⋯表面轻微香脆,但肉质好嫩!配上泰式酸酸甜甜少少辣好惹味因为我地食晚餐⋯坐呢个位出面既灯光都有一种浪漫气氛不过影得唔系几清楚美中不足系餐厅入面有少量蚊虫可能因为呢度附近多植物无可避免上菜速度唔算快 但唔会太过份地慢⋯始终某啲菜色制作需时⋯成餐

落车第一眼望到环境有惊喜,
感觉好似去左泰国果啲特色餐厅咁⋯

因为烧完会无左鲜味⋯
不过呢只烧得岩岩好⋯口感都唔错既

呢个非常好味!
烧得岩岩好⋯好有口感⋯
表面轻微香脆,但肉质好嫩!
配上泰式酸酸甜甜少少辣好惹味

店员会主动添水

下次有机会希望再黎

2017-06-13
烧牛舌
  • 烧焗德国咸猪手、烧牛舌