2023-04-21
穷撚卖咖啡 间吾中都听到👂其实系一间位于旺角嘅cafe黎 今次都专程黎到 同朋友食下野倾下计放松下☺️🍀四川麻辣奶油鲜虾意粉本身系配蚬肉 但咁岩蚬肉卖晒 所以店员问左我地之后 帮我地转左配鲜虾🦐 虾好大只 口感弹牙有嚼劲 而且剥左外壳 令虾肉吸晒麻辣味道 食落味道更加浓郁😍 麻辣程度较高 如果吾食得辣嘅朋友可以试下其他🫣 酱汁黏稠度较高 依附系意粉表面 有挂面效果 食落味道好浓厚🍝🍀脏脏牛角包窝夫牛角包窝夫 就系将牛角包整成窝夫形状🧇 口感酥脆 食落好香口 配埋Oreo饼干同饼碎🍪 再加埋雪糕🍦 增加左口感层次感 食落都更加入味 更加开胃🤤🍀焙茶鲜奶依杯野饮由自己倒同搅拌 先倒入鲜奶 再倒入焙茶😉 随左可以视觉上享受 仲可以体验一下焙茶鲜奶嘅制作过程🤣🍀浓爆72% Real朱古力鲜奶朱古力迷一定要试下 朱古力味好浓郁🍫 入口细滑 好吸引😜
🍀四川麻辣奶油鲜虾意粉
🍀脏脏牛角包窝夫