2022-08-07 154 浏览
星期六下午去完花墟买花,嚟到呢间cafe见装修好清新舒服,里面又坐满客人,应该唔错,便入去试试。好好彩,刚好有张望街又自成一角嘅四人枱,我地坐得舒服之余又可以望到街景。午餐有好几款,我地拣左7oz. 牛扒同All day breakfast 另外加多份鸡翼配芝士酱牛扒好大份,有牛肉味又juicy ,黑椒汁唔会太咸,几好。薯条份量多又热。All day breakfast 有惊喜系焦糖脆面嘅香蕉,仲要系原条。另外佢嘅迷你流心牛角包都有两个黑松露炒蛋,我比较欣赏佢唔太香,感觉唔落太多牛油,佢够清香蛋味好似健康少少。鸡翼配芝士酱不过不失,但5只鸡翼里有一两只特别细,感觉唔会太好,如果佢嘅鸡翼比较大只少少,应该会好啲。咖啡无咩特别,但价钱相对唔贵。呢间cafe 食物质素整体唔错,价钱又唔贵,又无限时,空间感又唔太逼,可以消磨一个下午,系一间会回头嘅cafe。

牛扒

另外佢嘅迷你流心牛角包都有两个
All Day Breakfast

鸡翼配芝士酱

咖啡无咩特别,但价钱相对唔贵。

2022-08-06
午餐