2024-05-03 30 浏览
返工为的是揾钱,揾到钱当然为左食,今晚就食居酒屋,细细碟可以食多啲款式🤗 而且碟碟精美🤓「芝麻八爪鱼」好耐没有食这款了,令我食不停口呀☺️「吉列蚝」 哎哟!好新鲜脆口呀🤓 而且大只juicy ☺️「熟带子串」 加上了照烧汁好野味呀「比目鱼」 份量唔少,两片鱼块再配上日本米炒饭😗「炒杂菜」细细碟的食个炒菜,够呀👍🏻「蕃茄沙律」开胃前菜,用上醋汁捞上好开胃,而且沙律菜同蕃茄都好新鲜「矶煮鲍鱼」 好爽滑鲍鱼,配酒一流👍🏻「安格斯肉眼扒」 一整块牛扒,烧至7成熟,仲好细心地切开♥️「麻辣茄子」 外层有麻辣口感,令无咩味的茄子更好味,而且好match🤗「芝士翠玉瓜」 我见好多人叫都有点这款,果然无叫错,好爆水🤗 而且加上芝士好特别👍🏻「金菇牛肉卷」 这款小食,好好食!而且金菇醉上夹上牛肉好有咬口😗「柚子柠檬酒 」「苹果梳打」备注:🔺套餐抵食,可以拣款式,份量也不错🔺地方适合跟朋友聊天饮酒

「芝麻八爪鱼」好耐没有食这款了,令我食不停口呀☺️
「吉列蚝」 哎哟!好新鲜脆口呀🤓 而且大只juicy ☺️
「熟带子串」 加上了照烧汁好野味呀
「比目鱼」 份量唔少,两片鱼块再配上日本米炒饭😗
「炒杂菜」细细碟的食个炒菜,够呀👍🏻
「矶煮鲍鱼」 好爽滑鲍鱼,配酒一流👍🏻
「柚子柠檬酒 」
「苹果梳打」

备注:
🔺套餐抵食,可以拣款式,份量也不错
🔺地方适合跟朋友聊天饮酒