2023-12-04 259 浏览
🥳🥳今次想介绍 @deerliciouspudding 推出既散水饼系列✨去过葵广扫街食野既都会见过,依家有四间分店,铜锣湾/旺角/尖沙咀都有得买喇❤️呦呦鹿鸣布丁烧由一对专诚去台湾学艺既夫妇开设,主打创意口味布丁烧,系日日新鲜出炉架🔥而且唔同口味总有一款岩心水😆卖相仲好吸引,订购既话有几款印章款式可以拣,独立包装劲方便派💓佢地既特色布丁系将焦糖、布丁浆、芝士蛋糕粉糊倒入模具入面,再以水浴法焗制一小时🍮今次我拣左椰爷布丁烧同埋Earl Grey布丁烧😍两只味我都好钟意!椰爷布丁烧系真系有椰肉唔会好甜✨Gavin最后自己食哂😆Earl Grey岩哂我❤️今次已经第二次食,一样咁好味🤤呢个Gavin妈独占左,好香呀😍🧡口味介绍- 椰爷布丁烧 (热门🌟真系有椰肉架)- 回魂布丁烧 (平时有饮开咖啡既可以一试😌)- 小山园青岚抹茶布丁烧 (抹茶控必试😛)- 原味布丁烧 (umm就系云尼拿味🫶🏻)- 忘忧唂布丁烧 (热门🌟朱古力迷要试下)- 3.7北海道牛乳布丁烧 (喜欢甜甜的必试🤌🏻)- Baileys布丁烧 (hey .. ☝🏻18岁以下nono)- 焙茶布丁烧 (焙茶控必试🤤)💁🏻‍♀️如果想订

🧡口味介绍
- 椰爷布丁烧 (热门🌟真系有椰肉架)
- 回魂布丁烧 (平时有饮开咖啡既可以一试😌)
- 小山园青岚抹茶布丁烧 (抹茶控必试😛)
- 原味布丁烧 (umm就系云尼拿味🫶🏻)
- 忘忧唂布丁烧 (热门🌟朱古力迷要试下)
- 3.7北海道牛乳布丁烧 (喜欢甜甜的必试🤌🏻)
- 焙茶布丁烧 (焙茶控必试🤤)

💁🏻‍♀️如果想订购呦呦鹿鸣推出既散水饼系列,可以到 @deerliciouspudding 揿链结预订 / 查询订制版布丁烧散水饼❤️