2009-12-15
我见咁多食家也影相,今次唔影啦,专心食,然后话俾大家知,好唔好食...我系杂志见到介绍,立即上来open rice睇睇,跟住见有优惠,而且未试过北角区,加上见杂志介绍,觉得环境,雪糕,生蚝,等,于是同老公一齐试,星期日的中午buffet.i之前睇到评语话服务唔好,我为佢平反啦,都几好啊,特别是赞许两位女侍应,好礼貌,好笑容,其实我留意到只不过其他男侍应比较其他酒店,少些笑容,但也好好,收碟也好快.不过在最后收钱时,俾错单,如果唔系我醒,就俾左三个人价钱啦.生蚝:虽然比较出面一大盘买的细,但我觉得新鲜,整得推荐虾:好甜啊,估唔到引我食左好多沙律:好好,但太饱,只吃左一round甜品我好快已经选择吃,因为也吸引,唔好等到好后才吃,因为两小时后,就唔再加,热门的芝士饼,就食唔到啦热盘:其实已经好饱,所以选择多少已唔重要,味道okmovenpick雪糕真系超好味,我食左六种味道,呢个系会吸引我有机会再来吃的原因不过下星期因圣诞,好似要加价啦,所以出年先再去啦
生蚝:虽然比较出面一大盘买的细,但我觉得新鲜,整得推荐
虾:好甜啊,估唔到引我食左好多
沙律:好好,但太饱,只吃左一round
热盘:其实已经好饱,所以选择多少已唔重要,味道ok
不过下星期因圣诞,好似要加价啦,所以出年先再去啦