2021-12-16
好耐都未食过放题啦,朋友介绍左呢间位于中环既日式放题,星期六日/公众假期午餐既价钱$290;小朋友$150~食足两个钟👍🏻🥢食物🥢前菜:章鱼小丸子/可乐饼/豚肉饺子等等~我就食咗炸蚝✨脆浆唔会好厚,咬落去脆卜卜,蚝都好juicy❗️卷物:加州卷/鳗鱼牛油果卷/松叶蟹卷等等…我就比较钟意食吞拿鱼腩碎卷😋串烧:Size俾我想像中大😳唔似系放题细细串𠮶啲,除咗有鸡翼/冬菇/鸡肾之外…..仲有五花腩🐮小青椒🫑/粟米🌽/鸡软骨🐔都唔错沙津:薄切牛肉沙律🥗估唔到个份量咁多😳胡麻酱加牛肉好开胃,蔬菜都好新鲜~刺身:带子大粒厚肉,甜虾鲜味大只,仲有三文鱼子/油甘鱼/三文鱼选择❗️饭或乌冬:总共有九款,试左稻庭乌冬(冷/热有牛肉)乌冬几滑,点埋𠮶汁就更好食😋仲有主菜/甜品/汤物,整体来讲都都算唔错,多选择✨另外任饮饮品可加$80(汽水/果汁)或$180(清酒/红白酒/啤酒)💥环境💥好有日本feel既感觉,特别卡位隔离放左大壁画好特别,连天花板都见到有落心机做装饰👍🏻💥服务💥服务我哋嘅应该系日本人?佢个样似又唔识讲中文😂佢都好好礼貌,同埋啲嘢食都几快到,唔怕两个钟头唔够时间食!
🥢食物🥢
仲有主菜/甜品/汤物,整体来讲都都算唔错,多选择✨
💥环境💥
💥服务💥