2019-10-26
八宝冰 $26配料超级丰富 除左有基本既芋圆、小丸子、地瓜圆、薏米、红豆、西米、珍珠、仙草 更特别既系仲有南瓜圆🤩不过略嫌南瓜味唔突出 芋圆、地瓜圆亦然🙁炼奶够多系几加分 但啲冰唔够细碎 同炼奶融合唔到 如果喺呢两个地方改善下会好食好多.四色小笼包 $(唔记得)四色分别有蟹粉、素菜、原味同黑松露 新鲜出炉热气腾腾好吸引 不过首先试左蟹粉味 恕我真系食唔出蟹粉味 如果少左上面粒蟹粉仲以为食紧原味😂黑松露味唔会太浓烈 而素菜就有阵奇怪既菜味...宁愿嗌哂原味好过 正常啲又平啲😣.榴连飞饼 $48榴连唔系人人爱 好彩同行朋友都系榴连控👅飞饼入面有唔少榴连果肉 可惜既系 应该额外加左糖 导致太甜 而且饼皮油左啲 食左两旧就觉得腻了
四色小笼包 $(唔记得)
榴连飞饼 $48