2006-01-06
我圣诞去既~因为我有discount~ 所以一个二人套餐都系360 je~都几抵食~一开始来个包,佢系中空放d料入去。都几足~我觉得个磨菇几好食~佢d面包几香~然后来个沙律~紫色~怪怪的~d鱼几鲜ke~但整体一般~我嫌佢太散~紧接系来个汤,我觉得麻麻~我叫的是牛尾罗宋汤,一旧牛尾都揾唔到~但好多好多渣~菜多~~好以想整饱我咁~之后有个羊肉~balalaika出名串烧~真系几好食~无咩酥味~够爽~我几钟意食~但来紧个天使面就麻麻~唔知系咪因为我饱摆左阵摊冻左~佢好干身下~同埋唔系太入味~~最后有个甜品~好似系叫俄式布甸~~全日最好味的一样𩠌~真系几好食~我个人唔太喜爱布甸~但都觉得佢几好~气氛几好呀~服务都好~系佢真系一杯水都无俾到你~迫住叫野饮~叫左两杯house wine~不太纯~叫果汁应该好d。