2023-12-29
日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面和牛的名真系好长不过就系日本和牛啦🤣个人觉得日本和午同平时嘅都系大同小异😼不过就系会香少少😽番茄味都好重同宽条面真系好夹👀日本北海豚肉吉列配紫苏叶椰菜丝沙律及手磨芝麻猪扒汁试咗个北海道豚肉吉列,实在太惊喜啦🤩!啲豚肉肉质嘅嫩滑,包裹住外层酥 crunchy 嘅面衣,啖啖肉味,每一啖都令人感受到北海道豚肉嘅高品质😋。更加惊喜嘅系,佢哋仲有特制紫苏叶椰菜丝沙律,清新爽口,与豚肉吉列嘅醇厚完美对比🥗。啲紫苏叶嘅清香同椰菜丝嘅脆口,真系喺口感同味道上添咗好多分。而佢哋手工磨制嘅芝麻猪扒汁,真系另一个亮点!啲猪扒汁香浓得嚟又唔会过于浓厚,芝麻香气四溢,伴随豚肉吉列嘅每一啖都似乎令味道升华喇🤤。佢哋个组合实在太匠心独运,每样材料都系精选,而佢地嘅烹饪手法亦都好到位。食完整个感觉好满足,啲料理嘅层次同味道令人印象深刻,一定会推荐比朋友再嚟试吓!真系一个值得推介嘅好选择👍👌。冷乌冬配茅乃舍冷乌冬汁半自助餐有包含的食物之一😜所以食完主食唔够饱就可以再食乌冬了🤓个汁系酸酸地所以都好开胃😳博多屋豆腐花甜品系有豆腐花都好滑身的🥰
和牛的名真系好长不过就系日本和牛啦🤣个人觉得日本和午同平时嘅都系大同小异😼不过就系会香少少😽番茄味都好重同宽条面真系好夹👀 日本北海豚肉吉列配紫苏叶椰菜丝沙律及手磨芝麻猪扒汁
冷乌冬配茅乃舍冷乌冬汁
半自助餐有包含的食物之一😜所以食完主食唔够饱就可以再食乌冬了🤓个汁系酸酸地所以都好开胃😳 博多屋豆腐花
甜品系有豆腐花都好滑身的🥰