2021-05-22 83 浏览
风干火腿配烤芝士面包 $95火腿有一块芝士面包有一片,就咁食都好食,好有芝士味菜同个蛋无乜特别我觉得份量偏少,价钱偏贵细食的女仔可能够海盐忌廉麻糬pancake(原味)配雪糕水果$85个pancake热,雪糕溶得好快,当汁沾pancake食平时好少食pancake,只会用不过不失黎形容依个pancake的味道同质地。有麻糬系入面,算系加d分抹茶豆乳配雪糕(下图右)$48职员话搞混d雪糕先饮,都好饮既,但如果搞埋d雪糕都唔好饮就大件事黎依到打下卡,试下新野,都可以。食物系ok 的Service 方面有d唔系太理想的地方话说一早就到餐厅,话因为要齐人先可入座,要人系餐厅外等,但当时一枱客都无。天气咁热,如果可以俾人餐厅内等一阵,心会舒服d啰另外餐厅防疫要求,俾个信封人袋埋纸巾拎走去掉,我觉得系几好。但当对客人有咁高要求,但有职员由我入餐厅到食野时,都系唔带口罩咁处理食物,感觉就似讲一套做一套我明白大把餐厅未有人时,或客人见唔到的地方,都唔一定有带口罩,但有人入左餐厅,就应该做得好d
风干火腿配烤芝士面包 $95

火腿有一块
芝士面包有一片,就咁食都好食,好有芝士味
菜同个蛋无乜特别
我觉得份量偏少,价钱偏贵
细食的女仔可能够

海盐忌廉麻糬pancake(原味)配雪糕水果$85

个pancake热,雪糕溶得好快,当汁沾pancake食

抹茶豆乳配雪糕(下图右)$48

黎依到打下卡,试下新野,都可以。食物系ok 的

Service 方面有d唔系太理想的地方