认同Anderson Leung所写的⋯⋯不知所谓的态度试过斜对都有间鸡蛋仔,朋友推荐呢间鸡蛋仔,咪试吓啰,黎到见到多人排队,咁就照跟住排,因为排队嘅人阻碍视线睇唔到付款方式,然后我好有礼貌举埋手问:"请问收唔收八达通?” 佢竟然答话:「支票都收!」,我冇比任何反应佢,但是心中觉得不知所谓。之后排队问嘢嘅客,都俾佢省餐懵,食个鸡蛋仔啫,唔系要咁受气咁委屈呀嘛...。况且质素一般,不似所谓嘅人气预期。即食都觉得唔脆,腍啤啤,仲买咗两底鸡蛋仔,几乎想抌咗落垃圾桶,极度失望。眼见斜对面间都系人气舖头冇人买,先至走去𠮶边有人气有人排队嘅舖头买,点知换来咁嘅结果态度又差质素又差。冇参考到食评就真系赖嘢😤
认同Anderson Leung所写的⋯⋯

不知所谓的态度