2024-02-05 55 浏览
难得放假,👧🏻♥️👧🏻当然享受下同朋友既chill time.见到网上呢间餐厅评价几好,加上又近自己屋企,就决定试下。我地睇完menue即刻order左📝:✨难忘酸菜鱼锅****9.9/10,✨好多芽菜,酸菜,豆干,花椒,八角等等,口🥬,内里鱼肉质鲜美。义非常大兜,好抵食。酸菜鱼锅🍲系我最钟意嘅一款汤底,个汤底酸酸地😋,啖啖汤都有酸菜嘅清新,🐟鱼片又滑又嫩,入口即化。每次去食,个人都兴奋到唔得咁,🎉一路等到鱼片同酸菜煮到岩岩好就即刻攞起嚟食,班朋友仲要提提住我唔好咁心急。👫锅底煲到滚热热,食落去嘅时候真系好过瘾👍🏻,啲酸菜嘅味道同啲鱼嘅鲜味完美咁融合埋一齐,真系食到停唔到口。😄食完酸菜鱼锅后,成个人都觉得暖笠笠🔥,个胃都暖笠笠,一种满足感由心底涌出。如果你未试过酸菜鱼锅,我真系好推介你去试吓,可能就会爱上呢种独特嘅风味。👍🏻酸菜鱼锅唔单止惹味,仲好开胃✨鸭血****7.9/10,鸭血同个汤底汁非常夹,非常嫩滑。✨蚬****8.3/10,一食就知道佢食材够新鲜😋完全没有沙,非常肥美, 👍够晒惹味👍✨麻辣小龙虾****9.5/10,小龙虾圆润饱满,风味香浓,肉质湿润多汁,。同时系肉入面渗透著

我地睇完menue即刻order左📝:
✨麻辣小龙虾****9.5/10,小龙虾圆润饱满,风味香浓,肉质湿润多汁,。同时系肉入面渗透著微微既香辣味,令人欲罢不能。

食完美味的一餐,休息完,麻辣小龙虾同埋多款啤酒都系任食任饮,得闲可以叫埋friend再来!🤗😝