2022-02-21 42 浏览
今日同男朋友去海港城行街,近排疫情真系好严重,街上面都好少人,但其实咁样真系好好行😆起码唔使人迫迫 我个人都几钟意食汉堡包,家宝或者其他连锁汉堡包店都食过,个人就真系最钟意依间🌈特别系佢𠮶芝士薯条,一定要叫!🌈Cheese Burger每次嚟都会叫佢依款,首先面包有烘过,唔会好似5条友咁湿立立,佢系一直都保持干身👅而且件肉系新鲜煎,面头系煎到香脆,但里面又可以保持肉汁!超级好食😋而且佢嘅酱汁令到成件事好夹🌈Honbo呢个同上面𠮶款差唔多,只不过上面𠮶个系4oz一件肉,呢个系两件2oz🧡都一样咁好食!拣边款就要睇吓个人喜好啦😍🌈Cheese Fries呢个真系一定要叫(如果你唔惊肥嘅话😋)睇相就知有巨量芝士!薯条系新鲜炸嘅,预先有盐捞好左,再淋上巨量芝士,真系痴左线!两件事系好夹,芝士又唔会太咸!食到最尾漏嘅话,可以加下枱面嘅茄汁同芥末,中和返成件事💯

🌈Cheese Burger

🌈Honbo