2020-11-27 1333 浏览
文化中心附近几间餐厅,依家呢就算最方便快捷,价钱相对合理,唔系就要行返出星光行麦记啦。今日下午茶时段食咗个西多士,咁佢成个名唔花巧,玩咩阿华田脆脆分污糟西多士啦,就咁三个字西多士 简单直接。但佢同平时啲西多士就唔同,落咗阿华田脆脆阿华田粉同炼奶,一炸呢就唔系平时方包切两边,开三旧食落呢皮都算酥脆,整体不俗。普通叫过冻啡少甜,佢收据就写咗白咖啡,饮落有冇唔同呢,其实都拍得住连锁咖啡店啲Latte,味道都唔错,不过早知食甜嘢就叫斋啡啦,成单嘢有啲太甜。🤣见佢好似最近重开,如果叫主餐牌呢,就送杯嘢饮,不过我见平唔过下午茶,冇叫。chillchill地仲有1664饮,tap,36蚊,海旁尖沙咀,都几抵饮。😎

西多士
西多士