2023-01-02 12 浏览
话说早前👶🏻👼🏻去到深水埗买野🙈行行下既时候见到呢一间BOLD Coffee♥️🍀见无咩人排队就入去High 个 Tea♥️🤤🍫-🦀蟹肉蛋白🥚沙律牛角包🥐 $88👼🏻今次就拣左有🦀肉同蛋白🥚既牛角包作为今个下午茶既主角🤤🍀牛角包有相当足够既🦀肉配合蛋沙律都算系好饱肚既一个下午茶主食🙈🙈♥️♥️牛头包经过加热后十分脆口🤤🤤 而且大大个好抵食🍅🍅-焦糖香蕉🍌烤棉花糖牛角包配雪糕 $88🤣🤣👼🏻又拣左有牛角包🥐既甜品食♥️♥️🐷🐷 焦糖香蕉🍌本身就系最佳组合再加上棉花糖烤过之后切开就有流心既效果🙈🙈♥️♥️🍀🍀外脆内软既棉花糖加一啖牛角包🥐😍呢个甜品绝对系邪恶之选🙈🙈-昭和布丁🍮 $48👶🏻今日就拣左好多人都拣既昭和布丁🍮♥️呢个布丁口感比一般👼🏻👶🏻食开既硬身而且比较无咁Cream🤣🤣但焦糖位置都好夹个布丁♥️♥️ 👼🏻👶🏻觉得如果蛋蛋🥚味再重小小应该会更加正正子😘🫶🏻-Marshmallow chocolate $58👶🏻拣左一杯棉花糖古古力同👼🏻一齐饮🤣🍀本身古古力吾太甜🙈♥️所以只要饮既时间饮一粒棉花糖就岩岩好甜甜🐷🤤♥️所以各位美食家喜欢饮古古力又喜欢吾太甜呢一杯就好岩了喔🙈🙈♥️♥️🍀🍀

🦀蟹肉蛋白🥚沙律牛角包🥐 $88

焦糖香蕉🍌烤棉花糖牛角包配雪糕 $88