🐻 又好耐无出现啦....因为忙碌了一段时间!有无朋友好似🐻咁样有时突然间好想食台湾野再饮番杯珍奶呢 😂 今次又再次黎帮衬尼间餐厅啦!环境舒服又有大圆枱,岩晒一大班人黎食啊!今次晚市黎食,order左「香葱鲁肉拌面」、「乌鱼籽香草什菌意大利面」、「香酥炸鸡」同埋「宝岛珍珠奶茶」😛 之前都食过下午茶同午餐,会抵食d,牛肉面汤底都好正啊!推介/ 意见‼️✨ 「香葱鲁肉拌面」🐻最爱啊!因为铺系面既香葱鲁肉够晒香口,仲有特制酱汁捞埋一齐食真系好鬼正!够晒开胃 🤤✨ 「乌鱼籽香草什菌意大利面」系无谂到台湾餐厅会有既主食,辣辣地好惹味,乌鱼籽粒粒挂系意大利面上,每口都好有脆卜卜感觉✨✨ 「香酥炸鸡」份量够多,🐻觉得可以再热一点就好啦!「宝岛珍珠奶茶」就当然唔少得,正常发挥!价钱‼️$68「香葱鲁肉拌面」$128「乌鱼籽香草什菌意大利面」$58「香酥炸鸡」$28「宝岛珍珠奶茶」

推介/ 意见‼️

价钱‼️
$68「香葱鲁肉拌面」
$128「乌鱼籽香草什菌意大利面」
$58「香酥炸鸡」
$28「宝岛珍珠奶茶」
  • 香葱鲁肉拌面