2021-09-13
🆂🅴🆃🥢 香酥鸡排 椒盐粉($68)ᴄʀɪsᴘʏ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴄʜᴏᴘs调味粉有椒盐粉、咖哩粉、麻辣粉,三款🧂比客人选择。香酥鸡扒系比较薄切的,同埋炸粉做得几薄~🍚 转配手撕台湾走地鸡饭 (+$18)ʜᴀɴᴅ-sʜʀᴇᴅᴅᴇᴅ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʀɪᴄᴇ就咁食呢碗饭都够饱🤣因为鸡肉份量都几多,好够做𩠌!我觉得手撕走地鸡味道有啲似盐水鸡~另外佢啲饭粒几圆几大,几有咬口🤩🍜 担仔干拌面 ($66)ᴅʀɪᴇᴅ ᴅᴀɴᴢᴀɪ ɴᴏᴏᴅʟᴇ拌面有牛丸、肉燥、虾仁同鸡蛋,都算多𩠌😗。佢嘅汁甜咸适中,食完唔口渴~钟意食拌面嘅,呢个都系一个好选择。跟餐加配🧋 蒟蒻球白桃乌龙 (+$12)ᴡʜɪᴛᴇ ᴘᴇᴀᴄʜ ᴏᴏʟᴏɴɢ ᴛᴇᴀ ᴡɪᴛʜ ᴋᴏɴ ᴊᴀᴄ ʙᴀʟʟ第一次食试吓蒟蒻球😆,原来蒟蒻球同珍珠差唔多,不过系细粒版。 我觉得呢款饮品比起百香果绿茶清少少~🧋 蒟蒻球百香果绿茶 (+$12)ᴘᴀssɪᴏɴ ғʀᴜɪᴛ ɢʀᴇᴇɴ ᴛᴇᴀ ᴡɪᴛʜ ᴋᴏɴ ᴊᴀᴄ ʙᴀʟʟ呢款比起白桃乌龙甜少少,但系我觉得呢款比较fresh!建议大家视乎钟意边种茶底去拣😚🆂🅸🅽🅶🅻🅴✔️炸甜不辣 ғʀɪᴇᴅ ᴛᴇɴ
🥢 香酥鸡排 椒盐粉($68)
ᴄʀɪsᴘʏ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴄʜᴏᴘs
🍚 转配手撕台湾走地鸡饭 (+$18)
ʜᴀɴᴅ-sʜʀᴇᴅᴅᴇᴅ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʀɪᴄᴇ
🍜 担仔干拌面 ($66)
ᴅʀɪᴇᴅ ᴅᴀɴᴢᴀɪ ɴᴏᴏᴅʟᴇ
跟餐加配
🧋 蒟蒻球白桃乌龙 (+$12)
🧋 蒟蒻球百香果绿茶 (+$12)
🆂🅸🅽🅶🅻🅴
✔️炸甜不辣 ғʀɪᴇᴅ ᴛᴇɴᴏᴜʀᴀ ($26)
新鲜炸起热辣辣!沾上泰式辣酱好夹😍~甜不辣烟烟韧韧好好食👅
✔️卤水豆腐ᴍᴀʀɪɴᴀᴛᴇᴅ ᴛᴏғᴜ ($25)
餐厅采用百叶豆腐去整😋,食落更加爽口同弹牙!