2023-12-20 88 浏览
👩🏻‍🎨文青啡酒馆系一个享受轻松嘅理想地方,可以揾个安静的角落🤫享受下Me Time,又可以同朋友,家人系轻松嘅环境深入交谈👫👭👬Seizing 啡酒馆位于热闹嘅太子🌃让人有一处喘息嘅空间,仲可品味特色咖啡☕️&酒类饮品🍸店内有多处打卡位📷一条水泥楼梯,门口嘅雅座已好好影⋯🤳就快圣诞节🎅🏻店舖已经装饰得超有气氛,大家圣诞假期可以嚟感受下节日嘅快乐🎄呢度嘅饮品&食物好有诚意,色香味俱全,可以慢慢享用圣诞大餐🍽️🍴黑松露磨菇意粉🍝✨香气浓郁嘅黑松露味同磨菇嘅鲜香绝配,意粉煮得刚好,有一点嚼劲,酱汁质地浓稠,又阵阵黑松露味道,但又不过于浓烈,让人食欲大增〰️肠仔拼盘🍱✨好丰富嘅拼盘,色彩鲜艳,眼见都觉得好好味~有千岛肠·香草肠·薯角·大啡菇,从辣味到清新,从丰满到酥脆,一次过食到多种不同嘅口感&风味,超满足〰️熊本一口牛配麻辣花生🐮✨浓郁嘅香气&嫩滑口感,牛肉嘅鲜味系口中散开,令人回味无穷。配上麻辣花生,有一种辣中带香的美味享受,令人有深刻嘅味觉体验〰️Café Long Island 🍷✨呢款饮品味道非常独特,带有浓厚嘅咖啡香气&酒精嘅刺激感,营造出一种混合嘅味道,加入橙味利口酒,增添咗果香嘅风味,

黑松露磨菇意粉🍝

肠仔拼盘🍱

熊本一口牛配麻辣花生🐮

Café Long Island 🍷
✨呢款饮品味道非常独特,带有浓厚嘅咖啡香气&酒精嘅刺激感,营造出一种混合嘅味道,加入橙味利口酒,增添咗果香嘅风味,整体味道更加丰富,令人回味〰️

Pink Guava & Strawberry Yogurt Soda🍹
✨番石榴&草莓充满著自然嘅粉红色,见到都觉得开心&清新。口感带有一种滑顺&气泡感。Yogurt就添加咗一种浓郁嘅奶味&滑腻感,整杯饮品有一种丰富而平衡嘅口味,好开胃〰️