餐厅: MR & MRS FOX
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
​🤍Mr & Mrs Fox​​私心推🥰又一靓到爆嘅餐厅🤩各位想去嘅朋友记得要问waitress姐姐可唔可以上二楼图书馆打个卡📸真系靓过好多studio😌建议大家可以一开门12点去食🤗咁就可以避开人潮🤼​​♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*​​◽️火焰雪山Baked Alaska 7/10 (HKD 138)​​会著火嘅打卡必点甜品🔥软绵绵嘅texture配以一整条嘅焦糖香蕉🍌上面一层唔太甜嘅cream🍽入面系花生香蕉雪糕🍦但唔知系因为淋左酒定本身加左酒系入面🍷成个甜品好浓酒味🥃但因为我唔中意酒🌝所以我觉得味道一般🙃​​*:・・:*:・゚・:,。*:..。:*:・・:*:・:*:・・:*:・゚・:,。*:.​​◽️和牛牛扒沙律225g Wagyu Hanger Steak with Salad 9/10 (HKD 258)​​牛肉嫩滑好味😋叫左medium well岩岩好🤟🏻牛扒好多汁同劲有牛味😚超级推荐!而且大大份🍽我同朋友仔4个女仔share都够饱👍🏻老实讲:我觉得佢比好多五星级酒店嘅牛扒更加好食😽大推!必点!​​*:・

🤍Mr & Mrs Fox​

◽️炸鱼薯条Fish and Chips 9/10 (HKD 188)​

尼道菜都好出色👻点解佢可以做到比系英国食嘅好出名嘅fish and chips更加之好味😱我甚至觉得系我人生食过最好味嘅fish and chips🐟🍟炸鱼好足料、皮薄馅靓♥️入面旧鱼成2-3cm厚📏仲要系多汁嫰滑!必食!!​

◽️加点配菜 奶油菠菜 Creamed Spinach 8/10 (HKD 68)​

好好味嘅菠菜🥬浓浓嘅奶油香🥛劲creamy😍个味较得好好味😋食住牛扒配啖菜😛感觉都冇咁heavy😗必点!​

🔸总结​

·好值得去!有得打卡、野食又好味!边道揾?​

💭评分​

味道 9/10​