2018-10-07
Happy friday~ 轻松relax 饮杯smoothie, 又食下甜品。告白果室地方虽然细细,但环境幽静,走文青风,同朋友边饮边食边吹水真系啱晒。一个人清清静静谂下嘢、睇下书,顺手打𠮶卡都非常合适。我杯恐龙🦕遇上喷火龙嘅smoothie真系充满新鲜水果味,饮一啖就系红肉火龙果嘅清香,嗒真啲有香蕉嘅甜,苹果嘅香。成杯无加糖,只有果汁,饮多都唔怕,好健康。 另外碗自家甜品一样出色。细细碗但包罗万有,有自家制椰汁珍珠、仙草冻、水果星球、地瓜圆、芋圆等。仙草冻奇香,又软又滑好好食 😋 新推出嘅水果星球就唔单止好睇,仲好食,充满惊喜。透明嘅星球里面有有水蜜桃、芒果同红肉火龙果果粒,食落有阵鲜果汁嘅甜香。椰汁珍珠、地瓜圆、芋圆全部都烟韧有咬口。如果打卡有50 likes, 下次仲可以免费饮 😂 所以食之前就努力📸😆
仙草冻奇香,又软又滑好好食 😋
椰汁珍珠、地瓜圆、芋圆全部都烟韧有咬口。