2017-12-04
今日陪朋去行下买野系美丽华,见饿饿地系上网找野食,就见到山林道有间Cafe装潢吾错,岩晒2个女仔坐下倾下计吃午餐,我地过去五分钟就到啦,真系同相一样咁靓㖞。入到去坐得舒服而且有柔和灯光,我地睇左餐牌最后叫左2个午餐加一个甜品,每人$145价钱合理而且可以坐系度慢慢倾计的确吾错,已谂紧下次再黎食过,而且仲有手工啤酒,更加岩我的朋友口味添。烧牛柳沙律配油醋酱, 个烧牛柳都烧得几靓, 刚刚好唔会太熟, 食落好好有牛肉味, 而沙律用嘅菜非常新鲜, 仲有而家大热嘅super food 羽衣甘蓝, 又有好多果仁, 真心系健康又Fresh! 香草鸡肉杂菌阔条面, 呢个都系清新之选, 唔系煎或者抄嘅阔条面, 所以完全唔油腻, 食得到鸡肉同杂菌好新鲜。开心果慕丝蛋糕, 呢道嘅手造蛋糕, 会不定期转新口味, 今次我就试开心果, 个慕丝有轻轻开心果味, 蛋糕质地都好松软。牛油果昔, 入面用牛油果,椰子水,龙舌兰蜜,见到特别就试下,味道有牛油果味之余带有椰子水香,又吾太甜,饮落去吾会好杰身,十分清新好味道。炭烤杏仁鲜奶咖啡, 呢个好有惊喜, 平日我叫呢款出面多数都系饮得出一款味, 今次终于可以试哂有杏仁又有l
炭烤杏仁鲜奶咖啡, 呢个好有惊喜, 平日我叫呢款出面多数都系饮得出一款味, 今次终于可以试哂有杏仁又有latte嘅味道。