2020-03-25 55 浏览
有人话,MK系一种文化,系一种代表~ 姑勿论你住边,旺角的确系陪伴唔少年青人长大既地方~Cafe绝对系mk文化既代表之一,三五知己最钟意就去cafe食嘢,贪佢食品种类多又坐得耐~Cafe Fabulous 系其中一间钟意去既cafe~嘢食方面主要西日式为主、带点港式风格的Fusion菜~今次同约咗朋友黎食佢个招牌二人餐~可惜朋友临时公司有急事取消😩好彩呢度staff好好人,俾我变做一人餐份量🙈都好丰富㗎!挪威烟三文鱼凯撒沙律🥗- 烟三文鱼大大块、沙律份量多、仲有脆脆烟肉碎呢~黑椒🍤炸虾天妇罗螺丝粉- 港式黑椒汁x日式炸虾天妇罗x螺丝粉,3样都系我钟意食既~估唔到fusion得黎又好夹bor!蛋白炖鲜奶(冻)- 🥛炖鲜奶上洒满儿时最爱的可可米~双重口感~ 系炖奶版的可可米早餐!芝士奶盖玫瑰红茶- 厚厚的奶盖,冰冻红茶有著淡淡玫瑰味,唔会太甜, 绝不逊色于出面的茶品店㗎~另外钟意呢度的座椅设计得唔会好挤迫,同好闰蜜黎倾密偈都唔惊啦~ 😜

Cafe Fabulous 系其中一间钟意去既cafe~
嘢食方面主要西日式为主、带点港式风格的Fusion菜~

今次同约咗朋友黎食佢个招牌二人餐~
可惜朋友临时公司有急事取消😩
好彩呢度staff好好人,俾我变做一人餐份量🙈都好丰富㗎!

挪威烟三文鱼凯撒沙律🥗- 烟三文鱼大大块、沙律份量多、
仲有脆脆烟肉碎呢~
挪威烟三文鱼凯撒沙律

黑椒炸虾天妇罗螺丝粉

蛋白炖鲜奶(冻)

芝士奶盖玫瑰红茶-

芝士奶盖玫瑰红茶

2020-03-16
$170 (其他)
挪威烟三文鱼凯撒沙律
黑椒炸虾天妇罗螺丝粉
蛋白炖鲜奶(冻)
芝士奶盖玫瑰红茶