2022-07-19
做妈咪真系有时要metime 放松下自己,呢个下午我地两个都好Enjoy! 😊😊餐厅嘅特别之处就系仲有一个独立小天地可以系度打卡。真系内外都好多打卡位😍 🥗蟹肉牛油果香芒他他每次餐厅有呢嘅前菜或者沙律我都必叫😂,好钟意呢个组合,今次比较特别,因为有加芒果🥭,果肉分量多,酸甜口感,充满惊喜😍 🥗烧北海道带子藜麦香橙沙律平时出去食饭肉类比较多,今日一于叫多啲沙律。不过嘅北海道大只好鲜甜,加入产褥系一个清新嘅组合。配搭健康的藜麦,在多都食得晒😍 🍝蒜香蟹肉牛油果粒意粉我地两个都钟意食辣,一齐统一口径咁叫做呢份,我地有几钟意蟹肉同牛油果🥑😂?微辣的组合特别开胃。 🥐芝士奶盖牛角包窝夫芝士奶盖茶经常饮,系一个又咸又甜嘅组合。牛角包底非常脆口,松软😍 🍓士多啤梨佩云呢拿雪糕窝夫厚实嘅饼底同牛角酥不同,大大件,好足分量!新鲜嘅士多啤梨果肉加埋士多啤梨酱,咬一啖,加埋晕呢那雪糕。幸福感满泻。 ☕香芋鲜奶睇到个名就知好饮,香芋颜色好靓,面头有拉花,热饮之选 🍊Fresh Fruit Tea (Pot) 打卡必叫!钟意冻饮可以叫壶冻水果茶。甜酸刚好,适合夏季~入面好多新鲜果肉🍉🍊🍎🍓🍋🍑
🥗蟹肉牛油果香芒他他
🥗烧北海道带子藜麦香橙沙律
🍝蒜香蟹肉牛油果粒意粉
🥐芝士奶盖牛角包窝夫
芝士奶盖茶经常饮,系一个又咸又甜嘅组合。
牛角包底非常脆口,松软😍
🍓士多啤梨佩云呢拿雪糕窝夫
☕香芋鲜奶
睇到个名就知好饮,香芋颜色好靓,面头有拉花,热饮之选
🍊Fresh Fruit Tea (Pot)