2018-06-21
一直收藏左呢间私房菜,当初以为佢系sell cafe feel 嘅火锅店,点知同老板倾落先知原来佢地原先系轻食咖啡店,后来转做西餐私房菜,近年仲做埋香港人嘅至爱打边炉添老老实实,我原本系比佢呢度嘅舒服环境所吸引。我个人对打边炉唔系非常有要求,我只有两个重点1️⃣火锅材料新鲜2️⃣汤底好味而呢度符合到我嘅要求之余,仲做到私房菜嘅细心我系经wtsapp订位的。老板wtsapp左火锅套餐menu以供选择。因其中一位朋友不食猪牛,老板都好易话为转海鲜和菜类给个别食客顺带一赞,wtsapp reply速度快以下系我地食嘅menu五款时令海鲜手切肥牛西班牙黑毛猪腩片手打墨鱼丸自家制黒松露牛肝菌冬菇饺炸厚切午餐肉炸鱼皮什菜篮$3️⃣9️⃣0️⃣/ 位汤底我地拣左 椰子椰皇鸡锅汤底真系十个赞我本身好中意饮汤,个汤底好够味好甜,一捞下有咩料,有原只鸡喺入面,仲有好多椰子super like因为唔系每款食物我都有影低,海鲜类别虽然唔系好哗然嘅款式,但胜在新鲜猪腩片比起牛更好吃。墨丸和墨松露牛肝菌冬菇饺都赞特别的是炸午餐肉!我未试过炸到脆卜卜的午餐肉哈哈好味!朋友喺食评见到推荐黑松露薯条,老板炸左个细size俾我地试,又真系
1️⃣火锅材料新鲜
2️⃣汤底好味
而呢度符合到我嘅要求之余,仲做到私房菜嘅细心
以下系我地食嘅menu
炸鱼皮
什菜篮
$3️⃣9️⃣0️⃣/ 位
汤底我地拣左 椰子椰皇鸡锅
朋友喺食评见到推荐黑松露薯条,老板炸左个细size俾我地试,又真系值得推荐㖞
今晚我地3个人坐8人枱,不过原来weekend系好full架。所以想坐得咁舒服,建议平日晚上喇
顺便多谢返老板俾我地嘅饮品discount 好快同朋友约下次,上黎试埋你呢度嘅西餐呀!