2023-10-28 210 浏览
咁岩系正我要去间按摩店隔离, 于是约左个朋友按摩前入去食左🤭大概叫左二人份:开心果青酱温泉蛋意粉(HK$118)重青酱味道, 有温泉蛋拌匀~味道刚好蟹盖蟹肉意大利饭(HK$158)本身想叫个北海道明太子意粉,但老板个日d 料唔系太好~所以都系推介我地叫依个~意大利饭熟度刚刚好,有咬口既~就算Mix埋蟹膏都唔会话好咸开心果Latte(HK$53):自己加咖啡,可以Boomerang 打卡,饮到最尾开心果尾最浓😲Fantasy Island(HK$63):配搭刚刚好,菠萝荔枝同蔓越莓Mix埋连Coconut Cream Mix 埋反而似芒果汁🤤😍😆朋友话楼上楼下有Bar枱又可以打开窗好岩打卡or 自己一个黎饮住咖啡温书🤭表示会Encore🤘🤘Btw 佢地系登打士街街头都有间分店😆😂个日去错真系行左足足十分钟

大概叫左二人份:

开心果青酱温泉蛋意粉(HK$118)
重青酱味道, 有温泉蛋拌匀~味道刚好

蟹盖蟹肉意大利饭(HK$158)