2018-08-05 18 浏览
经过荃湾系门面见到装修几靓,但见到系食车仔面,第一次见有车仔面店装修咁讲究,系出面望望价钱又真系唔讲贵!朋友都话不如入去试下,我心谂咁靓嘅店,入去打卡都系港女系咁,无计!平时大家可能见汤面嘅公仔面比较多,但呢间店系有埋捞嫁!讲真,如果食得了汤面都真系想食捞面,特别系我呢d咁钟意食嘢嘅人真系咩都想食~哈哈!另外佢仲有得配珍珠奶茶呢d台式饮品,因为我系珍珠奶茶爱好者,心谂唔驶食完转登出去买~成日几好,哈哈!捞面比起汤面贵$2,都系大大碗只系$40。重点饮品冷热同价,系咁热嘅天气下,有得饮冻饮仲要唔驶加钱系一件好快乐嘅事~哈哈觉得佢个捞汁好好味~同我拣d𩠌好夹~哈哈下次想嚟试埋个汤面~呢到真系坐得好舒服,装修好靓,钟意影相嘅真系好唔可以错过!哈哈
港女系咁,无计!

捞面比起汤面贵$2,都系大大碗只系$40。
觉得佢个捞汁好好味~同我拣d𩠌好夹~哈哈
下次想嚟试埋个汤面~