2021-10-07
香港有好多好多卖煲仔饭嘅餐厅,要煮一煲靓饭真系唔容易嫁,火🔥一定要掌握得好,煮嘅人仲要好耐热先得! 就算系咁,都唔一定食到好嘅煲仔饭,因为煲饭,唔知点解,就系会食得出每一间独特嘅味道。而今日呢间呢,煲仔饭嘅饭焦、鼓油、饭香卖相都好足够。仲要系热到烫到侍应只手添..味道就系⋯ 斯斯文文嘅一煲煲仔饭,唔热气。又唔会咸。有特色系,仲有埋串烧食,而且仲要系可以好好咁坐低、有埋冷气食果种啲添。 所以一班人吹水倾计,呢度就好适合。 又唔吵,又坐得好舒服添⋯ 有时食物好唔好食,都好睇你系同咩人黎食嘅。竟然系一班三五知已吹水,咩都好食嫁啦!!!重要系坐得舒服啫。 温声提示:请自备自己私人餐具 佢啲筷子⋯ 真系唔得。P.S. 佢仲有埋大闸蟹嫁⋯ 不过见冇咩人Order⋯ 又真系唔系好有信心系度试呢啲容易伏嘅嘢。佢哋碗碟其实好靓,佢每碟都揾个靓碟,有时碟好大,但上得果一片切碎嘅烧鱼干⋯ 话晒烧鸡泡鱼干要$60的,店主系咪要谂下个卖相呢? 等我唔洗代入猫仔嘅角色去享用佢。今日啲肠仔加价到$22得2条。 离谱⋯⋯烧菠萝,去埋皮都几细心,加番你分。烧鸡皮,香脆。呢客连自己都想掌掴自己,叫得太寒酸了鸡翼OK!唔太
重要系坐得舒服啫。
温声提示:请自备自己私人餐具 佢啲筷子⋯ 真系唔得。
今日啲肠仔加价到$22得2条。 离谱⋯⋯
烧菠萝,去埋皮都几细心,加番你分。
烧鸡皮,香脆。
呢客连自己都想掌掴自己,叫得太寒酸了
鸡翼OK!
唔太懂得欣赏呢款娃娃花盛放嘅效果😅