2023-11-17
🤫Happy Friday(即系寻日😊)约咗有一排冇见面嘅契大佬出北角食。今次带佢去见识吓女士最爱嘅Restaurant😎等佢迟啲可以带阿嫂嚟打卡撑枱脚。我就特别偏爱香草蕃茄烟鸭胸意大利粉🍝香草蕃茄好JENG,贪佢酸酸地好惹味。烟鸭胸烤到焦香,上枱时香气扑鼻,肉嫩多汁唔鞋口。香草蕃茄酱肉丸🍡配沙律🥗菜几个味道好清新呢钟意嘅,因为会冇咁济!果然配上用鲜茄及其他天然调味料来烹煮的酱汁,健康又美味。嘢饮方面..对咖啡好有要求我就点了Latte☕️,佢地既画花真系好靓靓,心形拉花但系味道都非常OK㖞..不禁令人心动饮晒成杯好开心😁昆布兰猪肉肠肉质结实又薯饼够香,劲好食😋正寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭嘅份量就都足料啦,粒粒分明,又够口感。寿喜烧牛肉入口即化,口感软嫩多汁,带丰富油脂,香而不腻~!!!除左牛肉,温泉蛋汁令个饭超级好味, 下次会再试下其他。 十分满意 且员工态度非常好 100分既用餐🍴
昆布兰猪肉肠肉质结实又薯饼够香,劲好食😋正
十分满意 且员工态度非常好 100分既用餐🍴