餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

近排好钟意食Poke😛因为真系比起平时食饭系一个健康既Option💪🏻今日嚟到大南街呢间Poke小店都充满文青风🌾 墙壁充满着植物嘅壁画好有度假感🌴黎到都放松晒心情💚 食物方面好Fresh而且充满营养值得一试🤪⭐️ The Korner 🍗呢款新出嘅配搭充满丰富嘅鸡胸肉🐔配上牛油果同埋三色藜麦充满丰富嘅蛋白质🥑 加上炸牛蒡好有口感🥕 份量非常丰富🤣⭐️ Build Your Own Bowl 🎨另一款选择咗自己配搭🤡 三文鱼配上紫洋葱酸萝卜同埋蛋丝🧅酸酸甜甜感觉好开胃💛特别一赞可以自己加青柠汁好Fresh🍋‍🟩⭐️ 伯爵茶蛋糕 🍰好有Homemade既感觉☕️甜度不算太高有一丝丝伯爵茶既浓郁好有质素
The Korner

⭐️ The Korner 🍗