餐厅: 辦館 (裕林台)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
文青Cafe☕️上环休闲好去处🥰欢迎狗狗内进的咖啡室🐶上环呢一间Cafe可以比狗狗内进🐶因此好多嘅主人都会带埋狗狗过嚟一齐享受呢一个休闲嘅时刻☕️Cafe采取文青风,装修风格同埋环境都好舒适😍All day breakfast $148 (连一杯$58饮品)呢个餐包括有烟肉🥓,香肠,温泉蛋🥚,沙律,面包🍞香肠系黑椒脆皮肠,食落有肉汁辣辣地唔错👍🏻好少见到all day breakfast 有温泉蛋,而温泉蛋都系呢间餐厅signature之一🥚有兴趣都可试吓🌟其他配搭质素正常🤓香脆芝士🧀白汁焗辣肉肠🍖长通粉$128 (连一杯$58饮品)焗盆上铺满晒芝士碎,仲有海量嘅芝士拉丝🧀真系超级邪恶😈而小编最钟意佢嘅长通粉食落烟韧🤤,而且挂汁。辣肉肠嘅辣味正正可以中和白汁同埋芝士嘅油腻感。食完呢一个真系好饱,绝对系饱肚之选😹抹茶鲜奶🍵抹茶味香浓,奶味亦重,整体感觉唔会过甜👍🏻送上来嘅时候仲做到渐变效果💚可以满足视觉同味觉享受🍵冰摇泡沫咖啡 (小编推荐)呢款嘅咖啡味偏甘,系浓郁嘅咖啡☕️而呢一款咖啡坊间好少见到,所以都几值得试👍🏻柚子🍊芝士蛋糕🍰呢款嘅芝士味唔算好重,食落唔太甜,系行清新路线嘅芝士蛋糕🍰食
文青Cafe☕️上环休闲好去处🥰欢迎狗狗内进的咖啡室🐶

All  day  breakfast

香脆芝士🧀白汁焗辣肉肠🍖长通粉

焗盆上铺满晒芝士碎,仲有海量嘅芝士拉丝🧀真系超级邪恶😈

抹茶鲜奶🍵

冰摇泡沫咖啡 (小编推荐)
抹茶鲜奶/冰摇泡沫鲜奶咖啡

柚子🍊芝士蛋糕🍰
呢款嘅芝士味唔算好重,食落唔太甜,系行清新路线嘅芝士蛋糕🍰食落软滑,有淡淡嘅柚子味,不过大嚿啲就更加好啦😂
柚子芝士蛋糕

环境方面,餐厅嘅地方阔落,唔同嘅餐桌都有少少装饰,系走文青系嘅Cafe。今次小编平日去到都有好多狗狗喺餐厅🐶可想而知几受狗主人欢迎😂

总括而言,今次小编去到整体感觉都几舒适,有狗狗🐩玩下,又有得食下轻食,感觉轻盈休闲。而佢嘅咖啡☕️质素相当唔错,员工态度亦好友善🥰👍🏻 上环本身都有唔少嘅打卡位📸️,如果经过呢间店都不妨入去坐下休息吓,过一个休闲嘅周末啦~🥰

办馆 (裕林台) (上环)
上环裕林台1号地下B号舖
2021-04-30