茶饮同小食都好好味,价钱都好亲民,刚去完「不要对我尖叫·日常茶间」旺角分店,感觉好舒服,好似系返到屋企咁🫶🏻🥰佢哋嘅特色饮品真系必试!尤其系以火龙果同埋凤梨为主题嘅主题饮品❣️🥤&窝夫🧇「红火乌龙鲜奶绿」以红火龙果、乌龙茶和鲜奶调制而成,口感丰富,红火龙果的甜味和鲜奶的浓郁口感,非常色彩缤纷,茶香同果甜十足!而「凤梨香蕉椰冰沙」加入咗半只香蕉,让口感滑顺,再加上凤梨酱、凤梨浴、椰奶、椰青水和菠萝汁,综合了多种夏日水果的风味,味道非常迷人。🧇「黑松露日式蛋沙律窝夫」同「吞拿鱼日式蛋沙律窝夫」都好正,极推介「黑松露日式蛋沙律窝夫」用咗黑松露同埋日式蛋沙律,再配上香脆可口嘅窝夫,味道真系一流!而「吞拿鱼日式蛋沙律窝夫」就加咗吞拿鱼,咸咸滑滑,好滋味!啱晏昼食又啱茶时食✨🫖☕️最特别嘅重有「红火奶盖窝夫」,新鲜嘅红火龙果打成果泥,再加上芝士奶盖,令人眼前一亮!好香浓同配合得好啱、好开胃!听讲五月仲会推出啲新嘢,好期待啊🥰🫰🏻

🧇

听讲五月仲会推出啲新嘢,好期待啊🥰🫰🏻
火龙果窝夫&黑松露鸡蛋窝夫
奶盖火龙果特饮&椰香芒果特饮