2024-03-27
朋友生日,拣咗呢间食。见个名记得意,上到去原来大小朋友都啱玩。除咗有board game,仲有超多恐龙玩具,啱晒一家大细。$588 2人餐劲夸张,个份量两个女仔系食唔晒🤭建议大家可以三个人share。应该做会员仲有得再平啲。西班牙火腿荞麦面沙律忌廉蘑菇汤图班卡纳三文鱼蜜糖烤鸡Prizza盐酥鸡粒拼鱿鱼圈杏仁牛角窝夫配雪糕Tiramisu抹茶拿铁荔枝茉莉茶好多个选择,叫咗个沙律,仲要有埋荞麦面,超大份,配黑醋汁。见到个名几得意,就叫咗个三文鱼,三文鱼整得啱啱好,唔会过熟,仲有好多汁, creamy。蜜蜂烤鸡pizza,仲有劲多芝士,pizza𠮶边劲脆,薄薄地,好有口感。小食拣咗双拼,份量都好多,全部都脆卜卜。仲包埋嘢饮,朋友叫咗杯抹茶拿铁,我就饮荔枝茉莉茶,仲有两粒荔枝喺度超足脸料。甜品方面,拣左牛角包窝夫,同埋Tiramisu。牛角包窝夫超正,又唔会太大份食唔晒,配埋士多啤梨雪糕一流。Tiramisu都好Creamy,但又唔会太甜。仲有得夹公仔🧸
朋友生日,拣咗呢间食。
$588 2人餐
杏仁牛角窝夫配雪糕
Tiramisu
抹茶拿铁
荔枝茉莉茶
好多个选择,叫咗个沙律,仲要有埋荞麦面,超大份,配黑醋汁。
小食拣咗双拼,份量都好多,全部都脆卜卜。
仲有得夹公仔🧸