2024-04-26
👧🏻😋👅🍽✨新出一级五花肉套餐 丰富抵食-🇰🇷 虽然餐厅地址系Foodeli, 但其实有自己铺位, 有table service, 店员会建议返咩肉用板烧, 咩肉用网烧, 帮我地换埋网; 仲有免费无限添加炉边蛋同芝士粟米, 烧到脆卜卜好正🇰🇷 新出左一级五花肉套餐, 猪牛鱼鸡同主菜都有, 烧肉仲可以一次过试晒多款靓肉, 抵食好多!-😋一级五花肉套餐 $688🐷一级五花肉: 一碟两大条份量够多, 五花烧到干身脆卜卜完全唔觉肥腻, 仲有迷迭香加乘🐮牛小排: 近乎入口即溶既肉质, 脂肪满满的🐮和牛牛五花: 唔会好肥但一样咁软腍, 肉味好鲜甜🐮安格斯牛外裙肉: 食落似牛肋条但冇咁多筋膜, 肉质有弹性好重肉味🐠一口鳕鱼肉: 肉质结实, 充满海鲜汁🐔苹果梨汁鸡肉: 甜甜地有果香, 鸡肉好滑🍲薯仔排骨汤: 有惊喜! 薯仔煲到好腍好入味但唔会溶晒碎晒, 排骨有软骨位, 配上好索既蔬菜啖啖都好滋味-🪨 生牛肉石头锅饭💯生牛肉切成一丝丝, 捞生蛋黄又捞海量葱蒜巨好味, 唔会太咸但好香蒜味; 炒得慢手脚左少少有少少金黄饭焦仲正!-🫓海鲜煎葱饼✨脆卜卜好好食! 炸浆干身唔油但入面海鲜粒粒又保持湿润鲜甜, 剪好
新出一级五花肉套餐 丰富抵食
😋
一级五花肉套餐 $688
🐮牛小排: 近乎入口即溶既肉质, 脂肪满满的
🐮和牛牛五花: 唔会好肥但一样咁软腍, 肉味好鲜甜
🐠一口鳕鱼肉: 肉质结实, 充满海鲜汁
🐔苹果梨汁鸡肉: 甜甜地有果香, 鸡肉好滑
牛小排
🪨
生牛肉石头锅饭
生牛肉石头锅饭
🫓
海鲜煎葱饼
✨脆卜卜好好食! 炸浆干身唔油但入面海鲜粒粒又保持湿润鲜甜, 剪好左一块块好方便食,夹起见到碟底真系一滴油都冇!
海鲜煎葱饼
🍹
Drinks $32/杯
💯荔枝梳打 同 梅子青柠梳打 都有真果肉, 梳打好爽!
薯仔排骨汤