2021-11-28
经过尖沙咀,突然想吃南记,好耐都冇食啦,揾一下。原来南记现在除左喺香港有分店之外,香港、九龙、新界各处都有分店!其中一间位于尖沙咀金马伦中心上一层楼梯就到啦!南记现在仲有新菜式推出——期间限定的「胡椒猪肚汤•鸡翼米线」!汤底由特级白胡椒、爽滑的 #猪肚 和鸡去熬制而成,现在天气咁冻❄️,最啱食呢碗面🍜!而且秋冬季节时吃非常驱寒!汤底内胡椒的香和辣味再加上面上爽厚的猪肚和 #鸡翼 配合埋鲜甜爽脆的超大 #花生芽 🥜;再加上吸收了每滴胡椒汤精华的 #旋风豆腐串 🍢及米线!哇!香浓扑鼻🤩,味道真系好夹!我成碗米线同汤都清哂、食哂😂😋!价钱:🍜 胡椒猪肚汤鸡翼米线 连特饮 香兰叶桂圆茶 (冻/热)〈套餐价 💰53 〉🌶仲可以套餐价加💰18 (原价💰28) 食小食👉🏻 辣爽爽猪肚‼️南记「中小学优惠」‼️正价购买任何粉面,仲可以免费享用汽水或大豆浆一杯! 真系好抵食!🤩
价钱:
🍜 胡椒猪肚汤鸡翼米线
连特饮 香兰叶桂圆茶 (冻/热)
〈套餐价 💰53 〉
‼️南记「中小学优惠」‼️
正价购买任何粉面,仲可以免费享用汽水或大豆浆一杯!
真系好抵食!🤩