招聘中
薪金面议
14天前
2023-02-15 236 浏览
寿司郎出新既蟹季,紧系去探下啲生冷野啦!(按:呢啲系医师日常🙄)天水围店比起附近既店唔同在,可以用app拎定飞,虽然一早就已经好多好多人等,好彩都仲系系1点前入到座食饭。黎到紧系食啲有蟹既野啦! ▪️特大水煮松叶蟹配红楚蟹伴蟹膏:小小偏感,但蟹膏果件下面出哂水(汁)😰睇落有小小惊。▪️浓厚蟹伴面:闻落有蟹味,食落有小许咸鲜味同蟹肉,然后就没有然后了(同蟹既关系),啲面既碱水味多到以为去左食细蓉未落醋咁🥲▪️蟹肉忌廉可乐饼:炸野系美味既,唔比质疑!入面既内容物好软滑creamy,但超劲爆热!同行友人既上颚怀疑起水泡😂🤣,同埋有小小揾唔到佢同蟹既关系🤫。▪️特制软壳蟹卷:又系炸野!最高!好食既,好新鲜炸起既感觉,不过冇劲热(所以其实唔知系咪即炸🤣🤔),配左小小苹果,甜甜爽爽,冇好腻既感觉,要赞既系炸软壳蟹一般会淋到好似游完水咁,西环浮尸🫠咁款,但佢好脆,苹果同佢斗脆,好好食!😋🫶🏻🫶🏻之后就讲下唔关蟹季事既野🫶🏻🫶🏻▪️浅炸天然黑鲔大吞拿鱼腩:冇筋,有鱼味,鲜既,值个价👍🏻▪️白子军舰:一个字,正,两个字,好正。呢次食到好新鲜既白子,有微微鱼味(未到腥🤔),好creamy🫣🫶🏻(可能好补😂)▪️安
🫶🏻🫶🏻之后就讲下唔关蟹季事既野🫶🏻🫶🏻
▪️浅炸天然黑鲔大吞拿鱼腩:冇筋,有鱼味,鲜既,值个价👍🏻
▪️安康鱼肝军舰:有小小煋味,好食既,creamy,要睇识唔识欣赏🙈
▪️长崎吞拿鱼🍣:Just like the name, 长期好味🤩
▪️油甘鱼🍣:柚子香满满, 香远馥郁。
甜品
▪️焙茶卷蛋:几好食,不过个蕨饼口感冇Donki好食。
▪️牛奶新地配焙茶慕斯:🤢🤢🤢极样衰,啲慕斯既色同佢一pat野咁,令我谂起几日前,个客比我睇既💩💩💩(冇浪费食哂,but not again🤮)

▪️后记:点解会冇左薯条架🫠好好味架,本身想试下雪芭,个友人话好细个,应该比我一淡食完(我个口比较大)🤣
2023-02-11