2023-11-07
1932 浏览
突然发现洗衣街有间外面成间都系粉色的cafe,今次就同朋友嚟试下。入面装修系简约风,好多都系四人位,啱晒几个朋友一齐嚟。而且店员服务态度好好,非常有耐性,值得一赞👍🏻✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼ 🥐脏脏海盐奶盖可颂 $58🥐士多莓莓雪顶可颂 $68新出的甜品有惊喜(๑ºั╰╯ºั๑)✨️上台系超ig-able呢~2款的奶盖可颂都唔算太甜,切开入面松软,入口淡淡的牛油香味,食完唔会好腻,平日少食甜品的我都自己一个人完食左一份(๑Ő௰Ő๑)🫶🏻个人比较钟意海盐奶盖可颂哟!减肥都值得留quota吃₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡下次想同朋友下午茶时间再嚟吃甜品!☕️Tiramisu Latte☕️朱古力雪糕 x Mocha虽然叫做饮品但其实系饮品加甜品,两个愿望一次满足,造型都好吸引,好睇好饮又好食😍🥗日本带子刺身沙律 $58 #kurin沙律地图🍱日式烧安格斯牛小排定食 $158 1set主菜+沙律+珍珠饭🍚有沙律就一定要试下,再加埋定食会包嘅沙律食咗劲多沙律(都系日式芝麻酱,减肥人士记得叫走酱啦)。牛小排唔会太韧,味道都几好。另外珍珠饭有加肉松,米饭偏软系珍珠米!🐟慢煮脆皮挪威三文鱼配香草是拉差酱
✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼
🥐脏脏海盐奶盖可颂 $58
🥐士多莓莓雪顶可颂 $68
新出的甜品有惊喜(๑ºั╰╯ºั๑)✨️
上台系超ig-able呢~
☕️Tiramisu Latte
☕️朱古力雪糕 x Mocha
🥗日本带子刺身沙律 $58 #kurin沙律地图
🍱日式烧安格斯牛小排定食 $158 1set
主菜+沙律+珍珠饭🍚
🐟慢煮脆皮挪威三文鱼配香草是拉差酱 $228 1set
主菜+甜品+餐汤/咖啡/茶
三文鱼劲大份,根本系二人份量,非常抵食,另外有小小沙律菜、车厘茄、炒香嘅菇同薯条,盐🧂同茄汁🥫系另上可按喜好点哟~