2008-03-20
今日经过顺便食..排队个收银员化妆化到好核突..望住我时都不敢望佢..唔知系咪无人教佢..一接近落完order时.我钱都未拎.佢就竟然比你快一步90度摊直只手板等你放钱..十足十细路仔女问家长拎零用钱咁..第1次见真系..原来会感觉无礼貌..好啦..落左order去到排队个度.有个肥婆同有个叫咪合共两个职员..肥婆最近我..佢只系等厨房.但竟然唔留意我做梗乜..我误会左以为中间系队尾....我企左1分钟左右..忍唔住问佢系咪要比飞..佢先冷淡话:系呀..后面排呀..仲有叫咪个职员又系好似读梗书..叫得好傲慢..开饭喇!首先有几块虾片都唔会望好食..结果真系硬到食唔落..由佢..主菜系d饭同猪姐..oh~~my god!好似西炒饭d味咁..仲要唔够锅气.有d软左..不过够热..块猪扒就得一块真系好小..咬落去..好软熟..但唔够猪肉味..再饮啖青柠梳打..几好饮..谂住都ok...但食到接近底部时..出事啦..厨c落太多油啦!搅到油淋淋..35$成个餐..就变得唔抵食啦..之前系九龙城兰英小食..22$左右有鸡比炒饭+野饮..正几多呀!真系呀!