2023-11-30
同朋友黎到K11 Musea 地铁站出口行过去都好方便 系大商场既餐厅环境都好好 下午时间都系人唔多 岩哂我带bb同朋友食下野花胶鲜蟹粉蟹肉羹🦀🍲呢个系季节限定既至尊系列餐牌 一见到又系毫不犹豫地同朋友讲话我一定要叫呢个 一见到个名就觉得好吸引🤩 味道好好 好有蟹味 比个仔食又系不断追住要再饮😋点心盒-夏🍱(包括点心拼盘 精选小食 虫草花蒸鸡饭 精美甜品) 呢个系佢地既招牌 佢地介绍呢个理念系一个创新既美食概念 将中式点心同便当盒融合一齐 以现代方式去体验中国风味点心拼盘有最常见既点心-虾饺烧卖咸水角 仲有名为花之恋既蟹籽春卷 蒜蓉拍青瓜好入味 仲有菜心有营养啊👍🏻甜品系杏仁糊🥣 好岩我口味 有啲杏仁味太重我唔得🙈 比左个仔饮 佢都好钟意❤️苹果流沙包🍏 睇张相就知我仔几钟意食包 用苹果黎做个皮 入面系流沙 苹果味如果可以重啲就好啦🙊增城挂绿奶黄酿荔枝球 呢个都系第一次见 卖相好吸引 外面脆卜卜 入面就系奶黄 好有新意😝香槟金虾饺同黑豚肉烧卖点心盒的系一样既 正常发挥😚
香槟金虾饺同黑豚肉烧卖点心盒的系一样既 正常发挥😚