2021-03-14
有点挂住麻辣风云嘅炸馒头行吓行吓就嚟咗呢度,发现午市有豆腐花米线🤣🌸豆腐花米线(捞) $38第一眼以为喺汤米线,上菜时先发现喺捞米线🤣豆腐花豆味几浓😍将豆腐花、猪肉碎(小辣)同米线捞埋一齐食,啲米线更加滑啊!!猪肉碎(小辣)超好食😍成碗嘅辣味同味道都喺来自猪肉碎(小辣)米线质感好弹!唔会煮到腍哂,咬落去同时又唔喺烟韧个只🤪附有配料酸菜, 猪肉碎(小辣), 菜脯, 葱,啲配🌗太极米线 麻辣&酸辣$48两极为麻辣及酸辣,每边都附有配料芽菜, 猪肉碎(小辣)同菜脯酸辣方面够哂酸,酸酸咸咸咁好开胃啊。麻辣方面可选大中小辣,拣咗小辣味道都唔喺好辣,可能因为汤比较多,冲淡辣味~我下次可以拣中辣😌可选2款$8或以下食材,拣咗墨鱼丸同牛肉饼。每边各一粒~墨鱼丸无拣错!超弹牙😳惹味鸡软骨 $36 开头以为喺炸鸡软骨🤣上菜时发现非炸版,辣味好够!我可以捞埋落豆花米线一齐食😝炸馒头 4件$36炸馒头香喷喷,外脆内软,唔会一夹就散开,一定要衬热食!炸馒头+炼奶😈邪恶之选😻
豆腐花米线
🌸豆腐花米线(捞) $38
第一眼以为喺汤米线,上菜时先发现喺捞米线🤣
米线质感好弹!唔会煮到腍哂,咬落去同时又唔喺烟韧个只🤪
附有配料酸菜, 猪肉碎(小辣), 菜脯, 葱,啲配
🌗太极米线 麻辣&酸辣$48
酸辣方面够哂酸,酸酸咸咸咁好开胃啊。
鸡软骨
惹味鸡软骨 $36
炸馒头 4件$36
炸馒头香喷喷,外脆内软,
炸馒头
炸馒头