一讲起新加坡薯片,第一时间就谂起咸蛋黄鱼皮、薯片!!而佢一向俾我嘅印象都系较贵,不过真系好好食!!所以每次去旅行都加忍唔住买番几包番香港👅不过原来咸蛋黄薯片已经𝗼𝘂𝘁𝗱𝗮𝘁𝗲𝗱喇~依加𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝘂𝗽再高级啲食𝘁𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲黑松露薯片 @aromatruffle.hk 喇😻松露控超期待~~~.seems there’s a ton a new chip brand from singapore 🇸🇬 from salty egg yolk fish skin and now super strong truffle chips from @aromatruffle.hk 🤤 seriously u can smell the truffle just from opening the bag 😱 if u are a truffle lover this is definitely something you must try!.💫整体体验 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10环境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 -服务 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.5/10性价比 𝐚𝐟𝐟
💫整体体验 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10
环境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 -
服务 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.5/10
性价比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7/10
回头率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7/10
🌟

《原味黑松露薯片》$68 🌟7.8/10🌟
店员话呢一款系黑松露味道最强嘅一款,一打开包装完全系比味道吓亲,冇谂过真系一打开就闻到咁𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗴嘅黑松露味!!薯片口感香脆,厚度适中,系波浪纹嘅𠮶一种,再加埋香草,非常之入味!除咗超香浓嘅黑松露味之外,另外亦都会食到淡淡嘅橄榄油味~~虽然$68一包薯片就真系有少少贵,但个人都觉得几值得一试。
𝗔𝗿𝗼𝗺𝗮 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 @aromatruffle.hk
📍#BELLYwongs_TST #BELLYwongs_causeway
#BELLYwongs_snacks 🙂