2023-12-29 157 浏览
🌸爆浆朱古力包🍫我呢个朱古力控当然要买黎试下😍但记得要放入暖炉加热,包入面嘅朱古力酱就会流哂出嚟🤤朱古力味香浓幼滑,几好味😋🌸四重芝士大包🧀🩷推介🩷有6个芝士包,松脆口感,一咬开有浓郁咸咸香香,鲜甜嘅芝士味道四散🤤🤭我好钟意🌸蔓越莓乳酪包🧀乳酪嘅香味,配埋酸酸甜甜嘅蔓越莓,味道几特别,食落口仲好fresh好清新🥰🌸岩烧双重芝士蛋糕🧀🩷推介🩷😆入口有惊喜🤩绵密又柔软嘅蛋糕,既有浓郁嘅芝士味,都有甜甜嘅蜂蜜味道😍😍味道好夹👍🏻我个人几钟意🫶🏻😊➖➖➖➖➖➖💁🏻‍♀️🧡🥐Baker Talent 新加坡面包嘅馅料系由新加坡🇸🇬以及马来西亚🇲🇾直接空运黎香港💁🏻‍♀️🧡面包款式多,每次经过都见到有唔同新产品面包推出,性价比高🫶🏻唔贵又好味!#面包控 #蛋挞控 #kol #早餐的日常 #下午茶 #奶茶控 #baker #talent #轻食 #香港美食 #yummy #新加坡 #为何深宵总是饿 #HK
🌸爆浆朱古力包🍫

🌸四重芝士大包🧀