2023-04-21
好耐之前都食过鸡翼山,我的印象中是有玫瑰鸡翼,他他鸡翼之类,今次经过,发现有新嘅口味,所以就叫来试吓。我谂自从佢update左佢嘅餐牌之后,加咗好多不同选择,除咗食鸡翼之外,仲可以叫关东煮或者其他小食有整好咗嘅小食,都会放喺呢个热柜𠮶度,咁样就可以即时睇吓,原来佢鸡髀都几大只。有得买格仔饼,鸡蛋仔我记得之前我帮衬过都系一啲罐装饮品,而家新出埋茶饮,真系唔错,唔使走来走去第二间买 原来佢啲经典口味仲喺度,但系就有啲新款,今次我想试吓三重芝士同埋山葵蟹籽外卖的时候,店员哥哥非常细心,知道我攞返屋企食,所以啲酱汁分开上三重芝士原来是有芝士粉同埋分开上嘅芝士酱,芝士酱原来好似墨西哥脆片的芝士一样, 10分浓郁鸡翼香脆得来有啖啖肉,不会有粉浆过多的情况蟹籽配合鸡翼有几重口感,蟹籽配埋山葵,将一入口蟹籽卜卜脆,山葵少少攻鼻得来又过瘾,最后配埋鸡翼,一次过满足晒几种口感。
有得买格仔饼,鸡蛋仔
鸡翼香脆得来有啖啖肉,不会有粉浆过多的情况