2024-05-03
💁♂️ 30/04/2024(Tue), Lunch 🍽话说今日💁A先生要去附近拎嘢,但早咗少少到要等午膳时间之后先可以拎到,所以有少少时间可以食个午餐。经过麦当劳时醒起今期新推出姜汁豆奶批,💁A先生觉得都好吸引,于是入去食个lunch试试先。而今日我order咗:🔆 姜桃🫚🍑 ComboA先生主要系俾呢个姜汁豆奶批吸引咗去麦当奴,入到去点餐时先发现呢个姜桃🫚🍑Combo,于是点餐时就叫晒呢两款食物。- 姜汁豆奶批呢个配搭印象中系麦记第一次出现,批嘅酥皮都系同平时嘅苹果批一样,馅就有一半系吉士,另一半就系姜汁豆奶。入口第一啖豆奶味都几突出,之后先隐隐食嗒到姜味。估佢唔到又几好食㖞,姜🫚汁豆奶唔会太甜太腻。- 白桃🍑乳酸味梳打就都系雪碧加桃味乳酸糖浆再加罐头杂果咁,桃🍑味都算香甜,唔会好假。最大败笔系支纸饮管,虽然已经系粗饮管,但好快就变软又吸唔到啲杂果,变软咗嘅仲纸饮管又唔可以好似胶饮管咁𢳂啲杂果嚟食,呢个真系要喺环保♻️同方便之间取一个平衡先得。🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆❤🙆♂️(A先生)整体食评:8.5/🔟👉🏻 姜汁豆奶批配搭几好,可以再试A先生车友指数 🚗🛣️ 交通容易指数:🚗🚗🚗🚗
💁♂️ 30/04/2024(Tue), Lunch 🍽
而今日我order咗:
🔆 姜桃🫚🍑 Combo
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
❤🙆♂️(A先生)整体食评:8.5/🔟
👉🏻 姜汁豆奶批配搭几好,可以再试
A先生车友指数 🚗
🛣️ 交通容易指数:🚗🚗🚗🚗🚗(5/5)
🅿️ 泊车容易指数:🚗🚗🚗(3/5)
👉🏻 附近好似唔觉有可时租嘅停车场🅿️;A先生都系好彩可以泊到广华医院对出嘅表位行过嚟🅿️
👉🏻 弥敦道有多线巴士、港铁途经,交通方便
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆