2019-08-24 186 浏览
#小秘书 本身对 #阿华田 产品无特别喜好😃 不过自从识咗个 #阿华田粉丝 之后,每次见到有关产品嘅介绍,我都会截录比佢知道👀 ... 但系我就好少会帮衬😅早几日 #小秘书 喺 #IG 见到个 #blogger 讲起 唐记包点 嘅 #新出品 #阿华田系列,仲影到张相鬼咁吸引😋 竟然激发起嘅欲望😜呢日落堂 #小秘书 咁啱又有啲肚饿,一于买个 #阿华田包、配埋支 #阿华田奶茶 嚟做晚餐😚 听讲要见到 #阿华田包 嘅流心状,就要即买即食🤪 为咗可以一睹呢个咁震撼嘅场面,#小秘书 二话不说就摵开咗个包👀 Eeee... 点解无嘢睇嘅🤨 激鬼气再咬一啖啦... 啲 #阿华田浆 就开始涌出嚟😅 呢一刻总算无令我失望,个包都几软熟,同个 #阿华田酱 嘅甜味都几夹😋 至于支 #阿华田奶茶 就太杰同太甜,不过 #阿华田味 好浓郁,反而 #奶茶味 唔突出😏 不过以$14可以一次满足我两个愿望,我已经好满意喇👍🏻

2019-08-22
外卖自取