2024-11-14 0 浏览
极尚大喜屋真系食极都咁高质✅ 得知佢又出咗新款食品😍 即刻约埋🐧🐧 君去食餐劲嘅❤️ 新款寿司我哋试咗鹅肝酱薄牛寿司、秘制酱油渍左口鱼边同埋三文鱼腩酱烧芝士竹轮卷🌟 🐧 特别喜欢竹轮卷🤤 三文鱼腩油香满溢,加上酱烧汁同埋芝士,夹埋中间爽弹有嚼感嘅竹轮一齐食👏 真系好正😙熟食一样包罗万有🥳 烧福冈芝心汉堡、酥皮焗周打鱼汤、老香港极尚手工叉烧、龙仔荷叶蟹黄蒸饭等新品都好有惊喜🤗 完全无谂过可以系放题,食到咁高质嘅一品料理😆 全部真材实料👍 份量十足😎 食落啖啖新鲜,惹味又出色🤤 可惜好期待嘅极品鲍鱼一口叉烧酥、冰火榴梿二重奏同埋胡麻酱拖罗蓉大赤虾售罄🥲 下次黎一定要食过😝 其他经典嘅刺身、寿司、海鲜、熟食应有尽有🌟 仲有多款甜品同埋饮料任你添🥳 真系令人不断回头现食😉

烧福冈芝心汉堡
酥皮焗周打鱼汤
老香港极尚手工叉烧
龙仔荷叶蟹黄蒸饭

其他经典嘅刺身寿司、海鲜、熟食应有尽有🌟 仲有多款甜品同埋饮料任你添🥳 真系令人不断回头现食😉
烧福冈芝心汉堡
酥皮焗周打鱼汤