2024-05-29 209 浏览
今日又去到这间位于屯门市广场Terrace in Seaside、系一间韩式餐厅我都好钟意食佢嘅食物款多选择🤔、而加出咗新款式产品☺️、我每一次知道有新款式都会去食🤭!.烧酱油黑毛猪白切肉紫苏拌饭 $138呢一款黒毛猪白切肉紫苏拌饭系店舖人气产品🤔、整碟卖相色泽够哂吸引、佢嘅白切肉望著都好想食🤤、肉质肥瘦均匀入口腍嫰美味😋、配埋粒粒米饭泡菜味道带点微辣口感够哂醒胃😚、我必叫之一真的好有韩色风味!.Seaside Brunch $112呢一款Brunch系新款产品够哂健康美食🤔、有烟三文鱼、 鸡蛋 、火腿 、窝夫、 牛油果、 希腊乳酪配药果入口都几特别带点口感有助肠胃、士多啤梨、蓝莓 、 沙律,每一款都好新鲜😚够哂营养、尤其是佢嘅咸窝夫好香蛋味口感好松软、夹著火腿及洋葱令到味道特别又好食😋!.清甜柑橘窝夫 $98呢一份柑橘窝夫甜品一款多种口感☺️、整份有柑橘、忌廉、橙糖浆、糖橙条配埋窝夫够哂吸引😲、佢嘅窝夫金黄香脆入口脆而香软😚、配埋香甜软滑忌廉绝配好正😋、再食埋清香甜口柑橘又有助解饱相当之唔错!.士多啤梨慕丝 $38呢一碟士多啤梨慕丝都系新产品🤔、整碟粉色卖相吸引、食到入口散发士多啤梨清香
今日又去到这间位于屯门市广场

烧酱油黑毛猪白切肉紫苏拌饭 $138

Seaside Brunch $112

清甜柑橘窝夫 $98

士多啤梨慕丝 $38

呢一碟士多啤梨慕丝都系新产品🤔、整碟粉色卖相吸引、食到入口散发士多啤梨清香😚、啖啖啖口感软绵滑口香甜😋、加埋士多啤梨爽甜忌廉甜滑都几特别!
济洲柑橘乳酪 $68

呢一杯都系店家招牌饮品之一、
大多数客必叫饮品、整杯饮到入口散发清香柑橘清香味😚、加埋乳酪酸酸甜甜够哂醒胃味道又好正😋、我每一次都会必叫🤭!
是有咖啡的忌廉朱古力 $52
呢一杯忌廉朱古力望著都好特别又睇得😍、整杯咖啡面满满朱古力😯、饮到入口香而滑口浓厚咖啡味道、我觉得口感味道都几好!

2024-05-25
午餐